Розпочалися навчальні курси від проекту “Бердянськ v3.0”

По матеріалам Андрея Чепрасова
26.08.2020 · 16:44 · переглядів - 881

Громадська організація ІРЦКК «Діалог» розпочала роботу освітнього майданчика, створеного для об’єднання креативної спільноти Бердянська. Кожен, хто дійсно прагне отримати знання для створення медіа-контенту й готовий докласти для цього зусилля та творчо розвиватися, зможе доєднатись до програми в онлайн-режимі.

Розпочалися навчальні курси від проекту “Бердянськ v3.0”

Спікери проекту: Анжеліка Бабич, Валерій Казачковський та Юлія Рябоволик в рамках навчальних курсів «Медіа&PR в соцмережах» та «Основи фото та відеозйомки» розповідають про практичне застосування теоретичних знань та діляться професійними лайфхаками. Учасники курсів з 18 серпня займаються в ЦДЮТ без занудства та з великою кількістю прикладів!

Тренінги проводяться безкоштовно, але в організаторів немає можливості запросити всіх бажаючих. Тому кожного дня до 31 серпня з 10.00 до 12.00 робитимуться он-лайн включення з занять на YouTube каналі POINT WebTV online - https://www.youtube.com/c/POINTWebTVbrd/

РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ:

  • 25 серпня – SMM-практикум
  • 26 серпня – Основи відеозйомки
  • 27 серпня – Як зробити репортаж
  • 28 серпня – Практика відеозйомки
  • 31 серпня – PR (зв'язки із громадськістю)
  • 31 серпня – Монтаж та розміщення в соцмережах

Для отримання презентацій та змонтованих відео із повним записом, кожен бажаючий може зареєструватись до 31 серпня      в проекті «Бердянськ v3.0» за посиланнями:

«Медіа& PR в соцмережах»

«Основи фото та відеозйомки»

Менеджер проекту Андрій Чепрасов прокоментував цю подію:

«Фахівці з медіа навчать представників креативної спільноти міста робити власний контент для просування його у соціальних мережах. Безкоштовні курси поєднали підприємливу творчу молодь міста, представників бізнесу та освітніх структур з метою поширення ідей креативної, екологічної, бізнес освіти. Сподіваємось, що навчальні курси «Бердянськ v3.0» та практичні роботи за тематикою «Створення проектів та стартапів у сфері ІТ, медіа та креативному мистецтві» стануть в нагоді їх учасникам».

Більше інформації у Фейсбуці в групі «Бердянськ v3.0»

Проект «Креативний простір-студія «Бердянськ v3.0» реалізується ГО «ІРЦКК «ДІАЛОГ» за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС). Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Контент заходів та матеріалів проекту є виключно думкою авторів та необов’язково відображає офіційну позицію Міністерства міжнародних справ Канади та ФКМ.




Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок