Он-лайн музей вікон Бердянська

По матеріалам Антикафе
02.09.2020 · 12:34 · переглядів - 1044

Бердянців запрошують на відкриття онлайн музею вікон Бердянська

Он-лайн музей вікон Бердянська

Як можна по-новому подивитись на рідне місто, яке знаєш з дитинства? Засновники он-лайн музею «Вікна Міста» вирішили показати лише один аспект міста – ВІКНА.

З експозицією музею можна познайомитись в Фейсбук та Інстаграм. Щодня в колекцію додається нове вікно або вікна.

  • Ми плануємо що музей буде працювати 365 днів. Через рік відбудеться виставка найпопулярніших робіт і відвідувачі будуть вирішувати чи продовжувати роботу музею. Кожен день колекція буде оновлюватись. Так ми хочемо зберегти спогад про місто в різні пори року, різні мікрорайони, різні будівлі, різні вікна. Ми не пишемо адресу вікна, щоб кожен зміг знайти його в місті, але набагато цікавіше шукати на «наші» вікна, а знаходити «свої». Вікна які будуть асоціюватись з чимось особистим. Це своєрідна урбаністична лабораторія, яка може залучити до вивчення міста кожного бажаючого. Формат ми вибрали відповідно до вимог часу, тому музей розташовано онлайн і відвідати його можна з будь-якої частини світу, та незалежно від відкритих чи закритих кордові, - розповіла засновниця музею Алла Мельничук.
  • Завдання виставки показати, що кожен мікрорайон міста є дуже цікавим. Для розуміння цього пропонуємо звернути увагу на один елемент який об’єднує всі будинки та будівлі. Ми сфокусувались на вікнах. Бо вікна це дзеркало душі міста. Запрошуємо зазирнути в душу Бердянська в експозиції музею. Кожен побачить у віддзеркаленні себе, бо ми це є місто, - сказав креатор Олександр Манжула.

Відкриття музею відбудеться 8 вересня в Першому Антикафе Бердянська (Центральна, 51) в 18.30. Вхід вільний.

Відвідати музей онлайн можна у Фейсбук https://www.facebook.com/viknamista та Інстаграм https://www.instagram.com/vikna_mista/

Марія Кушнір




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок