Вибори 2020: в районі округи утворено. В місті питання відклали на останній день

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.09.2020 · 22:09 · переглядів - 2016

5-го вересня в Бердянську зібрались дві виборчі комісії: районна і міська. В результаті в районі утворено 6 округів, в Бердянську жоден із запропонованих варіантів не набрав необхідної кількості голосів.

Вибори 2020: в районі округи утворено. В місті питання відклали на останній день

Вибори до Бердянської районної ради відбуватимуться по 6 округах. 3 округи утворено безпосередньо в Бердянську, по одному в районах: Приморський разом з Коларівкою, Чернігівській і Бердянський. Запропонований варіант одноголосно підтримали всі члени комісії.

Виборчі округи в Бердянську, станом на сьогодні, ще не утворено. Виборчим кодексом термін утворення округів визначається двома днями - 5 і 6 вересня.

Сьогодні на розгляд комісії було винесено два проекти розподілу виборчих округів міста: 4 або 5. Обидва варіанти не набрали необхідної кількості голосів. Тому завтра комісія збереться ще раз, щоб врегулювати питання.

В разі, якщо компромісу не буде знайдено, виборчі округи Бердянська сформує ЦВК, нинішній склад комісії буде розпущено і процедуру формування міськвиборчкому буде запущено заново.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок