Чорна п'ятниця в умовах карантину

По матеріалам skidochnik
11.09.2020 · 12:08 · переглядів - 281

Чорна п’ятниця - улюблена подія для любителів шопінгу. Якщо в США вона давно стала традиційним явищем, то в Україні осінній розпродаж став популярним відносно нещодавно. Але, не дивлячись на це, населення із задоволенням сприйняло нову традицію купляти дорогий одяг та телевізори на Black Friday.

Чорна п'ятниця в умовах карантину
На правах реклами

Чорна п’ятниця 2020 стартує 27 листопада та продовжиться ще 72 години. Але, як прогнозують маркетологи, правила розпродажу зазнають змін. Ніхто не може знати напевне про стан карантину, але підготовку до події магазини вже почали. То, чи варто робити покупки за знижками в умовах пандемії?

Звісно! Це чудова нагода придбати товари, в яких давно відмовляли ще з березня. Зважаючи на те, що фінансовий стан українців переживає кризу, вони довгий час відмовляли собі у шопінгу та дорогих покупках, тому осінь - найкращий час дозволити собі більше та зробити подарунки до Нового року. Торгові центри заздалегідь готуються до Чорної п’ятниці, обирають товари, планують зниження цін. Але найвідповідальнішим моментом буде саме організація безпеки для відвідувачі, зважаючи на обмеження. Першим правилом звісно буде зменшена кількість покупців, які одночасно перебувають у приміщенні. Друге - масковий режим та соціальна дистанція. Спеціалісти рекомендують розраховуватися безготівково, аби зменшити контакт з іншими. Також кожен магазин буде оснащений антисептичними засобами та проводитиме регулярне прибирання.

Зважаючи на ці обмеження, краще заздалегідь запланувати візит до торгового центру. Можливо, доведеться відвідати його декілька разів. Бо якщо українці наважаться на шопінг, то є можливість великих черг.

Під час розпродажу слід чекати знижок у найвідоміших торгових мережах. Так у гіпермаркетах електроніки Алло, Ельдорадо, Фокстрот, Комфі буде розпродаж від -40% до -50% на ноутбуки, телефони, пральні машини, кавоварки тощо. Магазини одягу йдуть другими за списком. Найпопулярнішими стануть речі із осінньо-зимової колекції: світери, джинси, кардигани, теплі сукні, верхній одяг, взуття. У мас-маркеті (Zara, H&M, Ostin, NewYourker) на нову колекцію знижки можуть сягати від -15% до -50%. А речі із літньої колекції можна буде придбати навіть за -90% від ціни. Магазини косметики Watsons, Eva та Сosmo також готують знижки на косметику та товари для догляду за тілом до -50%.

Якщо ви не плануєте виходити з дому за покупками, але бажаєте придбати товари за вигідними цінами, то онлайн-шопінг стане вашою альтернативою. Онлайн-магазини також беруть участь в акціях та надають широкий асортимент товарів на вибір. За посиланням ви дізнаєтесь всі знижки Чорної п'ятниці на одному сайті. Серед магазинів ви зможете обрати ті, які вас цікавлять та ознайомитися з їх пропозиціями. Найпопулярнішими серед покупок у Black Friday є електротовари (ROZETKA), одяг (Lamoda, Kasta, Sinsay, Next) косметика (Make.up, Eva, Watsons). Звертайте уваги на магазини, які пропонують додаткові бонуси або безкоштовну доставку. Так ваш шопінг стане в декілька разів вигіднішим.

Чорна п’ятниця - чудова нагода побалувати себе новими покупками або зробити подарунок близьким. Незважаючи на карантин, робити шопінг можна економно та безпечно, якщо дотримуватися правил гігієни та обирати магазини, які пропонують найвигідніші пропозиції. Тому плануйте свої покупки та зробіть приємне собі та близьким.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок