В Бердянську правоохоронці викрили закладника наркотиків

По матеріалам пресс-службы полиции
11.09.2020 · 11:46 · переглядів - 2568

Чоловік зізнався, що займався розповсюдженням наркотиків на території міста. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.

В Бердянську правоохоронці викрили закладника наркотиків

10 вересня в рамках відкритого кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України, на підставі ухвали Бердянського міськрайонного суду, слідчий спільно зі співробітниками сектору кримінальної поліції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області провели санкціонований обшук приватного домоволодіння по вулиці Вроцлавській.

«В ході обшуку у місцевого мешканця 1990 року народження правоохоронці виявили та вилучили 17 згортків з порошкоподібною речовиною (за попередніми даними - «метадон»), зіп-пакет з речовиною рослинного походження вагою близько 5 грам (за попередніми даними «марихуана»), пристрій для вживання «марихуани» та електронні ваги. Фігурант зізнався, що зберігав наркотики для реалізації шляхом «закладок»», - розповів начальник відділу кримінальної поліції Бердянського відділення поліції Володимир Верховський.

Правоохоронці доставили чоловіка до медичного закладу, де лікарі встановили, що він перебуває в стані наркотичного та психотропного сп’яніння. Все вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Наразі наркозлодія затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок