На межі фолу — у Бердянської ТВК залишився день на прийняття рішення з приводу двох політсил

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.09.2020 · 09:51 · переглядів - 1600

На черговому засіданні ТВК знову відбулась серія скандалів. Баталії продовжились з приводу реєстрації “клонів” і політичних сил: “Наш край”, “ОПЗЖ” і “Пропозиція”. Останнім  відмовили в реєстрації


“Клонам” з прізвищем Баранов і претенденту на кандидата в міські голови Сергію Барану ТВК відмовила в реєстрації. Офіційний привід — відкриття кримінального провадження. За словами частини членів комісії і самого Сергія Барана це рішення буде оскаржено в суді.

Окрім Баранових, розглянула комісія й іншого “двійника” з прізвищем Ільїн. Однак, на відміну від попередніх випадків, у “клона” Миколи Івановича Ільїна документи були подані з порушеннями, при чому настільки кричущими, що з проектом рішення про відмову в реєстрації “двійника” погодились абсолютно всі члени комісії.

В списках політичних партій “Наш край” та “ОПЗЖ”, на думку більшості членів ТВК, були виявлені технічні помилки. Тому ці дві політичні сили не зареєстрували. Тобто остаточного рішення ще не прийнято, кандидатам від вказаних партій не відмовили, але й не зареєстрували. У територіальної виборчої комісії залишився останній день, щоб визначитись з приводу вказаних партій. В інакшому випадку, якщо конкретного рішення: зареєструвати чи відмовити не буде прийнято, комісію буде розпущено ЦВК.

Список політичної сили “Пропозиція” і претенденту на посаду міського голови від цієї політсили Володимиру Мезенцеву відмовили в реєстрації.

Список партії “За майбутнє” більшістю голосів допустили до участі в виборах.

Кандидатами на посаду міського голови зареєстровани Ольгу Войнікову (ВО "Свобода"), Антона Лотарєва ("Сила і честь"), Олександра Свідло ("ОПЗЖ").

Тэги: выборы 2020



Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок