Перебування продавців та покупців на території ринків заборонено без вдягнутих засобів індивідуального захисту

Бердянськ 24
08.10.2020 · 17:02 · переглядів - 4131

Сьогодні, 8 жовтня, відбулося засідання постійної міської комісії з питань ТЕБ та НС під головуванням міського голови Володимира Чепурного.


На порядку денному було 5 питань. Першим розглянули питання виконання протиепідемічних заходів стосовно запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19 на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади.

На початку тижня відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і на виконання його рішень було вирішено наступне.

Враховуючи, що на території Бердянської міської ОТГ рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС встановлено «жовтий» рівень епідеміологічної небезпеки, органам державної влади та органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям, розташованими на території Бердянської міської ОТГ, структурним підрозділам виконавчого комітету Бердянської міської ради, суб’єктам господарювання незалежно від форм власності, в межах компетенції забезпечити безумовне виконання вимог законів України, актів Кабінету Міністрів України, постанов Головного державного санітарного лікаря України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Рішенням комісії заборонено перебування продавців та покупців на території ринків без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно на період карантину. А також поновлено обладнання місць торгівлі на ринках та торгових рядах захисними екранами між продавцями та покупцями із плівки або пластику.

У свою чергу було наголошено на посиленні контролю зі сторони Держпродспоживслужби, лабораторного центру, Бердянського відділу поліції за дотриманням суб'єктами господарювання протиепідемічних заходів та обмежень, які діють під час карантину на території міста та посиленні роз’яснювальної роботи серед населення щодо профілактики захворювання на коронавірусну хворобу і можливих наслідків захворювання.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок