У Бердянську слідчі повідомили про підозру чоловіку, який скоїв ДТП, та залишив потерпілого у небезпеці

По матеріалам пресс-службы полиции
09.10.2020 · 15:21 · переглядів - 3497

Від отриманих травм велосипедист, на якого було скоєно наїзд, помер у лікарні. Правоохоронці оперативно розшукали водія легковика, який з місця аварії втік. Вирішується питання обрання фігуранту запобіжного заходу.

У Бердянську слідчі повідомили про підозру чоловіку, який скоїв ДТП, та залишив потерпілого у небезпеці

3 жовтня близько 18:40 години до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що по вулиці Запорізьких Козаків у місті Бердянськ водій автомобіля ВАЗ-2107 здійснив наїзд на велосипедиста, після чого з місця аварії втік. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Потерпілого чоловіка 1975 року народження було госпіталізовано до лікарні, де він від отриманих травм помер.

Менше години знадобилось поліцейським Бердянського відділу поліції щоб знайти водія, який скоїв ДТП. Ним виявися місцевий мешканець 1981 року народження.

Проведеним досудовим розслідуванням слідчим Бердянського відділу поліції встановлено, що водій після вчинення наїзду на велосипедиста не надав потерпілому невідкладну медичну допомогу, не викликав швидку та поліцію, в результат чого чоловік помер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

На теперішній час фігуранту повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Раніше не судимому громадянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок