В центре Бердянска накрыли зал с игровыми автоматами (обновлено)

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
22.10.2020 · 15:32 · переглядів - 4992

Незаконная деятельность обнаружена в помещении по Земской, 1. Правоохранители изъяли около десяти единиц компьютерной техники.

В центре Бердянска накрыли зал с игровыми автоматами (обновлено)

Не выдержали. Несмотря на запрет подобного рода азартных развлечений, подпольное мини-казино организовали прямо в центре города, возле парка им. Шмидта. В том же помещении, где игровая деятельность практиковалась и до признания ее незаконной на государственном уровне.

Сегодня утром дельцов накрыла полиция. В зале в это время находился один человек.

Правоохранители подтверждают информацию. По нашим данным, дело занесено в ЕРДР по ст. 203 УК «Организация игрового бизнеса». Официальную позицию по данному эпизоду в полиции обещают предоставить чуть позже.

Информация от пресс-службы полиции

Повідомлення до поліції надійшло від чоловіка, який програвся у цьому закладі і в такий спосіб вирішив помститися власнику незаконного бізнесу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

22 жовтня близько 1:30 години ночі до Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області зателефонував чоловік з заявою про те, що на вулиці Земській працює нелегальний ігровий зал.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції, яка в ході огляду першого поверху будинку за вказаною адресою виявила зал ігрових автоматів, що працював в умовах конспірації.

Двері правоохоронцям відчинив чоловік, який викликав поліцію. Як з'ясувалося, він програвся у закладі і у такий спосіб вирішив помститися його власникам.

Слідчі поліції провели обшук приміщення і вилучили 11 системних блоків, 12 моніторів, 6 ігрових автоматів, відеореєстратор, флешносії та Wi-Fi роутер. 

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст.203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять заходи щодо встановлення організаторів незаконного бізнесу, яким, згідно чинного законодавства, загрожує покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок