Бердянські поліцейські затримали двох чоловіків, підозрюваних у вбивстві, які переховувалися в іншій області

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької областi
12.11.2020 · 14:49 · переглядів - 5712

Наразі вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває


Слідчим Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізької області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні відкритому за ознаками злочину, передбаченого п. 12 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що 2 жовтня до Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки 1990 року народження про те, що її співмешканець 1971 року народження не повернувся додому і його місце знаходження невідоме. Через декілька днів тіло зниклого безвісті чоловіка було знайдено у лісосмузі, неподалік від місця проживання. Відповідно до висновку судово-медичного експерта смерть потерпілого настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень.

В ході подальшої перевірки правоохоронці з’ясували, що до вбивства причетні двоє мешканців Бердянського району 1988 та 1989 років народження. В результаті проведеного комплексу оперативно-пошукових та слідчих дій працівники поліції вийшли на слід зловмисників.

11 листопада співробітники кримінальної поліції Бердянського відділу спільно зі слідчими та за підтримки спецпризначенців Управління “КОРД” ГУНП в Сумській області, затримали фігурантів на території Недригайлівського району Сумської області.

Наразі затриманим повідомлено про підозру у скоєнні умисного вбивства. Крім того, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу - тримання під вартою.

Санкцією інкримінованої фігурантам статті, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок