В Бердянську оперативники завдяки небайдужим громадянам затримали підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом

По матеріалам пресс-службы полиции
24.11.2020 · 15:50 · переглядів - 1887

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Викрадене з салону автомобіля майно вилучене, та в наступному буде повернуто власнику.

В Бердянську оперативники завдяки небайдужим громадянам затримали підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом

23 листопада о 07:40 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевого мешканця 1971 року народження про викрадення його вантажногомікроавтобусу "MersedesSprinter" з двору приватного будинку по вулиці Петровський шлях.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники групи реагування патрульної поліції Бердянського відділу поліції. Правоохоронці встановили, що в кузові викраденого автомобіля знаходилося майно на суму у 80 тисяч гривень.

В результаті комплексу слідчих та оперативно-пошукових заходів правоохоронці виявили транспортний засіб в одному з сіл Бердянського району, автомобіль мав механічні пошкодження, крім того з салону зникли особисті речі потерпілого.

Завдяки небайдужим громадянам співробітники відділу кримінальної поліції вийшли на слід зловмисника та затримали його. Ним виявився мешканець Бердянського району 1991 року народження, який тимчасово проживає у місті Бердянськ.

За місцем його мешкання працівники поліції виявили та вилучили викрадене з салону автомобіля майно, яке по завершенню всіх необхідних слідчих дій буде повернуто власнику.

Наразі фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок