Чоловік і жінка, мешканці Бердянська, скоювали крадіжки з квартир на території Запорізької області

По матеріалам пресс-службы полиции
02.12.2020 · 16:19 · переглядів - 3404

Спільників затримали з викраденим майном. Відкрито кримінальне провадження.


1 грудня працівники Управління карного розшуку ГУНП в Запорізькій області спільно з колегами з Гуляйпільського відділення поліції отримали оперативну інформацію про двох осіб, які займаються квартирними крадіжками та планують новий злочин. Відпрацьовуючи цю інформацію, оперативники провели сплановану операцію та затримали «злочинну пару» «на гарячому» одразу після скоєння злочину.

Цього ж дня, до Гуляйпільського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця 1974 року народження. Чоловік пояснив, що невідомі особи проникли до його квартири по вулиці Цвітній, звідки викрали гроші та ювелірні вироби. Працівники поліції відзначили характерний почерк, який свідчив про те, що до вчиненого злочину причетні щойно затримані крадії.

Правоохоронці встановили, що 30-річна жінка та 38-річний чоловік приїхали з міста Бердянськ для вчинення злочину. Вони обрали квартиру і дочекалися поки нікого не буде вдома. Всередину проникли за допомогою відмичок.

Під час затримання у фігурантів вилучені грошові кошти, золоті вироби, відмички та інше майно, яке зловмисники використовували у своїй злочинній діяльності.

На теперішній час правоохоронці перевіряють фігурантів на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Запорізької області.

Слідчі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури проводять досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання повідомлення зловмисникам про підозру та обрання їм запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок