Роботу транспортного відділу в 2018-2020 рр. виконком визнав задовільною

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.12.2020 · 20:01 · переглядів - 1206

Відповідне рішення ухвалено на засіданні виконавчого комітету, яке відбулось сьогодні, 9-го грудня. Відзначимо, що нинішній склад виконкому діятиме до офіційного формування нового виконавчого комітету. Головувала на засіданні заступник міського голови Юлія Дойнова.


За інформацією начальника транспортного відділу Ірини Удовиченко на міських маршрутах Бердянська функціонують 137 транспортних засобів: 112 основних, 25 резервних. Всі інвестиційні зобов’язання, щодо зміни транспортних засобів, які не відповідали умовам конкурсу, перевізниками виконані в повному обсязі та в строк передбачений договірними зобов’язаннями.

За офіційними даними транспортного відділу протягом 2018-2022 рр. на міському транспорті здійснено 16,3 млн перевезень, в тому числі 8,1 млн пільгових.

З березня поточного року транспортним відділом здійснено 90 перевірок з проведення дезінфікції, згідно вимог карантинних обмежень. Кількість виявлених порушень та вжиті транспортним відділом заходи до порушників, Ірина Удовиченко не озвучила.

Присутній на засіданні виконавчого комітету міський голова Валерій Баранов уточнив, за якою процедурою ухвалювалось рішення про встановлення обмежень на перевезення пільгових категорій громадян на період дії карантину? Ірина Удовиченко пояснила, що дане рішення ухвалювалось на основі затверджених карантинних обмежень. Цілий ряд запитань з цього приводу озвучив член виконкому, директор КП «Бердянськводоканалу» Олександр македонський.

За підсумками доповіді члени виконавчого комітету ухвалили рішення вирішили визнати роботу транспортного відділу задовільною.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок