Бердянськ має амбітні проєкти з розвитку сфери туризму, відпочинку та оздоровлення

По матеріалам пресс-службы исполкома
11.12.2020 · 09:21 · переглядів - 1083

10 грудня, міський голова Валерій Баранов взяв участь у якості спікера у головній туристичній події Східної України - І Туристичному форумі Приазов'я.

Бердянськ має амбітні проєкти з розвитку сфери туризму, відпочинку та оздоровлення

Співорганізаторами заходу є Асоціація індустрії гостинності України, Федерація роботодавців у сфері туризму України і Проєкт USAID "Економічна підтримка Східної України".

Валерій Баранов у своєму вітальному слові відзначив, що Бердянськ відомий курорт державного значення і вже мав успішний досвід співпраці з проєктом USAID у 2000-х роках, коли представники міста проходили різні стажування, вивчали кращі практики та на здобутих знаннях місто було лідером місцевого самоврядування. “Бердянськ має значні природні ресурси та можливості для розвитку туризму та сфери відпочинку. В Стратегії розвитку — це один з пріоритетних напрямків розвитку міста. Ми маємо амбітні плани та проєкти і запрошуємо проект USAID до співпраці. Зокрема створення в Бердянську парку оздоровлення, спорту та відпочинку на території 120 га з креативними, спортивними та оздоровчими локаціями. Вже є ескізи проєкту, на громадських засадах працює робоча група. Фінансування планується за рахунок інвесторів із залученням державних коштів”.

Через поширення пандемії COVID-19, форум проводиться в онлайн режимі на платформі Zoom. Проте захід цікавий для усіх, хто задіяний у сфері туризму і гостинності не тільки Азовського регіону, але й для інших регіонів України. На захід були запрошені найкращі спікери, які розповідатимуть про важливі напрямки і моменти стану галузі у цей непростий час.

Серед спікерів Форуму Павло Сушко, народний депутат України, Заступник голови Комітету, голова підкомітету у сфері кінематографу та реклами Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політик; Мар'яна Олеськів, голова Державної служби розвитку туризму України; Іван Гусєв, голова Херсонської ОДА; Тімоті Медіган, директор Проєкту USAID "Економічна підтримка Східної України", представники Маріуполя, Мелітополя, Геничеську, Кирилівки та інші.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок