100 військових 23-ї окремої бригади з охорони громадського порядку Нацгвардії України склали присягу на вірність українському народу

По матеріалам пресс-службы исполкома
21.12.2020 · 14:10 · переглядів - 977

Минулої суботи, 19 грудня, в 23-й окремій бригаді з охорони громадського порядку Національної Гвардії України (в/ч 3033) відбулося складання військової присяги молодого поповнення. На вірність Українському народові присягнули 100 військовослужбовців.

100 військових 23-ї окремої бригади з охорони громадського порядку Нацгвардії України склали присягу на вірність українському народу

У цій урочистій події також взяв участь помічник міського голови, уповноважений з питань взаємодії з силовими структурами, військовими частинами, учасниками АТО та членів їх сімей Дмитро Зубович.

Молоде поповнення із складанням присяги привітав командир військової частини 3033 полковник Олександр Хоменко. Він зазначив, що служба в армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості. Саме військова служба допоможе зміцнити дух і тіло. Побажав військовослужбовцям міцного здоров’я, терпіння та великих починань.

Від усього особового складу молодого поповнення виступив стрілець навчальної роти солдат Данило Костриця, який запевнив, що вони будуть сумлінно нести обов’язок перед державою та будуть надійними захисниками Вітчизни.

По завершенні складання військової присяги молоде поповнення 23-ї окремої бригади з охорони громадського порядку Національної Гвардії України під супровід військового оркестру пройшли урочистим маршем.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок