5 млн на проекти чи на «Софіт»? Валерій Баранов пояснив бачення міської влади

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.12.2020 · 16:48 · переглядів - 1412

Після обговорення проектів рішення в рамках бюджетного процесу, у депутатів виникло чимало запитань з приводу виділення 5 мільйонів гривень на розроблення проектної документації. На депутатському дні міський голова Валерій Баранов наголосив, що дані кошти планується спрямувати на комплекс проектів, а не на один.


Так, більшість депутатів негативно висловилась з приводу виділення 5 мільйонів гривень на проект реконструкції ЦКіД «Софіт». Однак, як виявилось, відбулось непорозуміння між представниками депутатського корпусу та виконавчого комітету. 5 мільйонів гривень планується спрямувати на цілий комплекс проектів – актуалізацію вже існуючих та розробку нових, серед них і проект на реконструкцію «Софіту».

Як повідомила заступник міського голови Олена Божкова реконструкцію Центру культури та дозвілля «Софіт» планується провести за участі USAID, для цього необхідно мати готовий проект. Робота в цьому напрямку вже проводиться.

Валерій Баранов наголосив, що наразі триває робота з аналізу наявних у виконавчому комітеті проектів. В подальшому, разом з депутатським корпусом, будуть визначені пріоритетні, під які будуть шукати джерела фінансування.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок