Фахівці виконкому пройдуть переатестацію

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.12.2020 · 17:10 · переглядів - 1430

Про це заявив міський голова Валерій Баранов. Співробітники управління житлово-комунального господарства вже пройшли співбесіду. Рівень діючих фахівців управління очільника міста не задовольнив.


Баранов Валерий

Ми вже розпочали проведення співбесід з фахівцями управлінь виконкому. Першими заслухали УЖКГ, м’яко кажучи, це було жалюгідно. В майбутньому ми будемо пропонувати долучатись до цього процесу і депутатів міської ради, - заявив міський голова Валерій Баранов.

Паралельно з цим очільник міста наголосив, що кадрових чисток на політичному підґрунті проводитись не буде. Пріоритет надаватиметься виключно спеціалістам.

Під час обговорення даного питання відзначився і депутат Віктор Цуканов, якого в окремих колах іменують «одіозним». На думку голови депутатської комісії з питань ЖКГ транспорту та зв’язку, колишня міська влада практично не змінювала керівників відділів та структурних підрозділів. І тут, слід зазначити, депутат дещо спотворив ситуацію. Оскільки саме більшість керівного складу виконавчого комітету була переформатована. Лише декілька керівників управлінь, відділів та комунальних підприємств зберегли посади.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок