"Це жах" - В. Баранов про побутові умови на КП "Бердянськекотранс"

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.01.2021 · 15:33 · переглядів - 5012

Міський голова Валерій Баранов та секретар міської ради Олександр Свідло розпочали серію візитів на комунальні підприємства міста. 19-го січня мер відвідав базу “Бердянськекотрансу”. Стан приміщень керівництво міста шокувало.

"Це жах" - В. Баранов про побутові умови на КП "Бердянськекотранс"

Умовно, результати візиту на комунальне підприємство “Бердянськекотранс” можна розділити на дві складові. Перший — незадовільний стан будівель бази. Територія, на якій розміщуються комунальники — орендується. Тому міська влада має визначитись, чи буде в подальшому тут базуватись підприємство чи необхідно знайти іншу територію. Відповідь на це питання дозволить в подальшому визначитись з можливості інвестування коштів міського бюджету в даний об'єкт. Після підняття температури повітря керівник підприємства Іван Зуєв пообіцяв прибрати територію приміщень (в більшості з них було чимало різноманітного сміття та відходів).

Другий результат — необхідність проведення ремонту наявної техніки та закупівля нової. Так, станом на сьогодні, три одиниці техніки перебувають в робочому стані, які і забезпечують утримання доріг в зимовий період. Також на підприємстві є автомобіль для автоматизованого збору підбордюрного пилу, однак він потребує ремонту, як і декілька інших автомобілів. Міський голова Валерій Баранов підкреслив, що необхідно проводити модернізацію даного КП.

Ще одне проблемне питання — зберігання протиожеледних сумішей. Наразі відсів зберігається під відкритим небом. В перспективі, якщо підприємство не змінить місце дислокації, планується обладнати навіс.

До виїзної наради керівництва міста долучились і депутати-члени комісії з питань ЖКГ, за безпосередньої участі яких і буде впроваджуватись стратегія розвитку комунального підприємства.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок