Вакансії є, конкурси не оголошено. Міському голові поставили ряд незручних питань

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.01.2021 · 14:09 · переглядів - 2740

Своєрідний «медовий місяць» між міським головою Валерієм Барановим та представниками депутатської більшості «корпорації», схоже, поступово завершується. Депутати нагадали Валерію Баранову його обіцянки з приводу проведення конкурсів на посади


Так, депутат Дарина Братанова отримала відповідь на свій депутатський запит з приводу наявних вакансій в мерії та кількістю оголошених конкурсів. У виконавчому комітеті є 13 вакансій, конкурси оголошено всього по трьом з них. При цьому на вакантні посади начальників управління ЖКГ та капітального будівництва конкурси не оголошено.

Секретар міської ради Олександр Свідло, який очолює конкурсну комісію в мерії, критично оцінив таку політику і висловив здивування, чому конкурси не оголошуються по всім вакансіям.

Міський голова Валерій Баранов наголосив, що міська влада максимально відкрита і всю інформацію будуть надавати не тільки депутатам, а й розміщувати на офіційному порталі міської ради. З приводу вакансії начальника управління ЖКГ очільник міста висловив здивування, чому конкурс й досі не було оголошено. Щодо управління капітального будівництва Валерій Баранов заявив, що нинішній виконувач обов’язків гідно виконує роботу тому він має бути офіційно затверджений керівником відомства.

Щодо критичних виступів депутатів Валерій Баранов зробив зауваження керуючому справами виконкому Олексію Юрченко і закликав в подальшому не допускати подібного роду конфліктів. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок