Кадровий резерв для мерії, стажування в апараті міської ради – О. Свідло пообіцяв всебічно підтримувати молодь

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.01.2021 · 13:12 · переглядів - 1422

В мерії відбулась нарада з представниками активної молоді міста під головуванням секретаря міської ради Олександра Свідло. Чиновник запевнив, що готовий надавати підтримку в реалізації молодіжних програм та пообіцяв сприяти в проходженні стажування в апараті міської ради молодим фахівцям


Озвучені проблеми з недостатньої кількості проектів для розвитку молоді міста обговорили на нараді з секретарем міської ради Олександром Свідло та депутатами. Активісти озвучили свої пропозиції, представники відділу молоді і спорту та культури поділились своїми напрацюваннями, в підсумку вирішено проводити щотижневі наради, щоб до березня виробити конкретний перелік заходів, які потребують фінансування з міського бюджету. На березневій сесії планується переглянути затверджену програму з розвитку молоді в сторону збільшення.

Окрім цього, секретар міської ради Олександр Свідло підтримав ініціативу активістів з приводу організації стажування у виконавчому комітеті та апараті ради з метою створення кадрового резерву. Депутати проаналізують досвід інших міст України з впровадження даного питання і в подальшому цю ініціативу будуть реалізовувати і в Бердянську. 

Представники влади проаналізують перелік комунальних приміщень, які б можна було використовувати для створення молодіжного хабу в центрі міста. Зі свого боку активісти займуться пошуком грантових проектів для закупівлі обладнання та облаштування майбутнього центру молодіжного простору.

Керівник будинку культури «Маяк» Оксана Антолік повідомила, що на базі підпорядкованого їй закладу вже функціонує молодіжний хаб і вона має досвід залучення грантових проектів. Тому вирішено об’єднати зусилля закладу культури, відділу молоді і спорту, депутатів та активістів.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок