Якою має бути реклама в місті? Підприємців закликали долучитись до діалогу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.02.2021 · 16:42 · переглядів - 760

В мерії під головуванням заступника міського голови Олени Божкової за участю бердянських підприємців відбувся круглий стіл з питання реорганізації зовнішньої реклами Бердянська. Бізнесменів закликали надавати свої ідеї та візії.

Якою має бути реклама в місті? Підприємців закликали долучитись до діалогу

За інформацією чиновників мерії на завершальному етапі перебуває затвердження історико-архітектурного опорного плану м. Бердянська. Після затвердження даного документу рекламні носії, фасади будівель, зовнішня реклама має бути або повністю демонтована, або приведена у відповідність до історично-архітектурного стилю. У зв'язку з цим, на даному етапі, виконавчий комітет призупинив видачу дозволів на розміщення реклами в місті.

Ми не маємо на меті повністю знищити рекламний бізнес міста, ми прагнемо його осучаснити, а в історичних зонах привести у відповідність вимогам законодавства. Закликаємо суб'єктів господарювання долучитись до діалогу і запропонувати своє бачення реорганізації реклами в Бердянську, - пояснила позицію міської влади заступник мера Олена Божкова.

Понад 10 суб'єктів господарювання відвідали засідання в мерії. Більшість із них налаштовані вкрай критично до перегляду існуючих правил. Один із підприємців Владислав Павлов повідомив, що від його компанії вже передано пропозиції до мерії, як можна видозмінити рекламні носії, щоб вони відповідали історико-архітектурним вимогам. Заступник міського голови Олена Божкова на це заявила, що ці пропозиції будуть проаналізовані, а також закликала інших бізнесменів надати своє бачення, якою має бути реклама в місті.

Перед запуском регуляторної процедури, в процесі її реалізації міська влада наголошує на готовності разом з підприємцями виробити документ, який в кінцевому варіанті задовольнить і бізнес і громаду. Круглий стіл став першим етапом великого обговорення перегляду підходів до ведення рекламного бізнесу в Бердянську.

Також Олена Божкова запевнила, що жоден рекламний носій не буде примусово демонтовано до затвердження історико-архітектурного опорного плану міста. За умови, якщо конструкція не несе загрози оточуючим і має пристойний зовнішній вигляд.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок