«Гоп-стоп» після спільного розпиття алкоголю. Поліція майже одразу затримала грабіжника

По матеріалам Бердянського райвідділу Нацполіції
02.02.2021 · 12:01 · переглядів - 1443

28 січня о 15:10 до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Грецької та Привокзальної в місті Бердянськ сталося пограбування місцевого мешканця 1986 року народження


На повідомлення негайно зреагували дільничні офіцери поліції, які наздогнали та затримали грабіжника, який встиг викинути гаманець потерпілого, а гроші з нього сховати в своїй кишені. Порушником виявився раніше не судимий місцевий мешканець 1989 року народження.

На місці події потерпілий пояснив поліцейським, що декілька годин тому познайомився із нападником з яким вдвох розпили алкоголь. Після чого, перебуваючи в районі перехрестя вулиць Грецької та Привокзальної в місті Бердянськ, правопорушник вдарив потерпілого в обличчя та заволодів гаманцем із грошима.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Найсуворіша міра покарання, за вказаною статтею, передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок