Адміністративними штрафами в Бердянську покарали власників незаконних МАФів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
10.02.2021 · 15:04 · переглядів - 2250

З семи протоколів, які виносились на чергове засідання адміністративної комісії, 4 стосувались незаконного розміщення тимчасових споруд. По частині з них застосовано штрафні санкції.


Мінімальний штраф в розмірі 850 гривень застосували до власника тимчасової споруди, яку розмістили в районі 3-го пляжу. За словами відповідача він завершує оформлення дозвільної документації. Однак, оскільки на даний момент споруда розміщується незаконно, підприємця покарали мінімальним штрафом, передбаченим Адміністративним кодексом.

В районі Тищенко,2 розміщено кіоск для ремонту взуття. Строк дії дозвільних документів завершився в 2019-му році. За словами власника він вже декілька разів проходив всі узгодження, однак в одному випадку пакет документів загубився в обленерго, в іншому архітектура не погодила дозвіл через завершення строків і т.д. Рішенням комісії розгляд даного протоколу перенесли на наступне засідання, щоб з представниками архітектури визначитись, чому чоловіку не подовжують дозвіл.

По вул. Лютеранській, в районі ЗОШ №2, тимчасова споруда вже другий рік працює без дозвільних документів. На засідання комісії відповідач не з’явився, хоча і надіслав заяву з проханням перенести розгляд його протоколу. Оскільки вагомих причин в заяві не було зазначено, правопорушення розглянули сьогодні і винесли мінімальний розмір штрафу.

Інший протокол перенесли на наступне засідання, оскільки відповідач наразі перебуває в лікарні.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок