Розкрито замах на вбивство депутата Приморської райради

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
10.02.2021 · 16:55 · переглядів - 2122

Повідомлено про підозру щодо скоєння замаху на умисне вбивство


За процесуального керівництва Бердянської місцевої прокуратури мешканцю Приморського району повідомлено про підозру за фактом замаху на умисне вбивство з корисливих мотивів, вчиненого способом, небезпечним для життя багатьох осіб, а також незаконного поводження з боєприпасами (ч. 2 ст. 15, п.п. 5, 6, ч. 2 ст. 115, ч.1 ст. 263 КК України).

За даними слідства у липні 2020 року у господарській будівлі на території польового стану одного з селищ Приморського району підозрюваний встановив вибуховий пристрій. Унаслідок його спрацювання від руйнівної дії численні осколкові поранення отримав місцевий мешканець - депутат Приморської районної ради, директор сільськогосподарського підприємства. Завдяки вчасно наданій медичній допомозі та професійним діям лікарів потерпілий залишився живим, хоча і зазнав каліцтва.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту без права внесення застави.

Досудове слідство у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділення поліції №2 Бердянського районного відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок