Замість штовхання ядра — футбольне поле і стадіон для пляжного футболу. Громадськість ініціює переробити проект

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.02.2021 · 13:09 · переглядів - 2104

На засіданні земельної комісії місцевий активіст, Президент ПФК “Молнія” Антон Лотарєв звернувся до представників влади Бердянська з ініціативою замість існуючого проекту на будівництво стадіону для штовхання ядра, розробити і реалізувати проект для розміщення міні-футбольного поля та комплексу з пляжного футболу.

Замість штовхання ядра — футбольне поле і стадіон для пляжного футболу. Громадськість ініціює переробити проект

Антон Лотарев

В так званому “котловані” поблизу стадіону “Енергія” раніше планувалось розмістити стадіон для штовхання ядра. З упевненістю можу сказати, що в нашому місті буде складно знайти, хоча б одного спортсмена, який би займався цим видом спорту. Навіть, якщо це планувалось для розміщення збірної України, експлуатувався б цей спортивний об'єкт один раз на рік, не більше. Натомість у нас серйозна нестача футбольних стадіонів. По факту у нас залишається лише “Енергія”, де проводяться офіційні матчі і тренування. Наша команда, наприклад, взагалі не має змоги тренуватись. Тому міні-футбольне поле дало б змогу розвантажити “Енергію”, - аргументував доцільність зведення міні-футбольного поля Антон Лотарєв.

Крім того, представник спортивної громадськості міста підкреслив, що в Бердянську існує команда з пляжного футболу “Молнія”, яка за результатами розіграшу Ліги чемпіонів увійшла у вісімку найсильніших команд Європи, а у загальносвітовому рейтингу посідає 32 місце. Спортивної інфраструктури для розвитку даного виду спорту в Бердянську немає. Тому поруч з міні-футбольним полем, було б доцільно, на думку активіста, розмістити стадіон для пляжного футболу. За розрахунками спортсменів місця у “котловані” має вистачити для будівництва цих двох об'єктів.

Членам комісії було направлено ескізний варіант, як можуть розміщуватись дані об'єкти. На підтримку активіста виступили і представники ветеранського руху міста, які були присутні на засіданні.

Члени комісії і профільний заступник міського голови Олена Божкова підтримали дану ініціативу і вирішили, що дану територію обстежать фахівці мерії, чітко визначать межі “котловану”, після чого визначаться з подальшою долею даної території.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок