Бердянська міська рада отримала подяку від Проєкту ПРОМІС за ефективне партнерство у зміцненні муніципального сектору

По матеріалам пресс-службы исполкома
15.02.2021 · 16:52 · переглядів - 410

10-11 лютого у Запоріжжі відбулася Міжнародна конференція «#МістаТаЗміни: досягнення та перспективи». Під час заходу було підбито підсумки здобутків п’яти років упровадження Проєкту ПРОМІС в Україні.

Бердянська міська рада отримала подяку від Проєкту ПРОМІС за ефективне партнерство у зміцненні муніципального сектору

Подія об’єднала фахових експертів, провідних українських та міжнародних практиків, представників громадського сектору та бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування. Бердянськ на конференції представляли заступник міського голови Юрій Муха та головний спеціаліст сектору реклами курорту та туризму Тетяна Бацун.

У ході першого дня Конференції учасники та учасниці оглянули кращі практики 16 міст-партнерів Проєкту ПРОМІС у сферах відкритого врядування, місцевого економічного розвитку та міжвідомчої співпраці. Окремим фокусом події стало обговорення подальшої сталості реалізованих ініціатив та проєктів, а також огляд актуальних тенденцій муніципального розвитку.

Другий день Конференції було присвячено святкуванню здобутків міст-партнерів з Вінницької, Запорізької, Полтавської та Івано-Франківської областей. Бердянській міській раді було вручено подяку від Проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міста» за ефективне партнерство у зміцненні муніципального сектору в Україні, впровадженні відкритого демократичного врядування та прискоренні місцевого економічного розвитку. Подяками за співпрацю та вклад у розвиток українських міст та громад у рамках реалізації проєктів ПРОМІСу були також відзначені працівники виконокому та представники бердянських громадських організацій.

Довідково:

Співпраця з Проєктом міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проєкт ПРОМІС). Впроваджує Федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади:

1. У рамках надання допомоги з Фонду підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку на впровадження проєкту розроблено:

  • «Інвестиційний паспорт міста»;
  • «Гід інвестора»;
  • «Стратегію розвитку Бердянська до 2027 року»;
  • «Маркетингову стратегію»;
  • «Комунікаційну стратегію».

2. У рамках проєкту «Громадський бюджет – ефективна система взаємодії влада-громада» для проведення інформаційно-просвітницьких заходів, з впровадження громадського бюджету придбано обладнання, здійснено роботи з поточного ремонту зали засідань робочої комісії, організовано заходи з представниками громади міста для інформування і навчання з порядку збору проєктних ідей, підготовки проєктів, які брали участь у голосуванні.

3. У рамках реалізації проєкту «Відеонагляд на вулицях Бердянська – запорука безпечного туризму» закуплено відеокамери, маршруторизатор, серверне обладнання, регістратори, канали обробки даних та інше обладнання для монтажних робіт.

4. Центр надання адміністративних послуг та інші структурні підрозділи виконавчого комітету Бердянської міської ради отримали захисні екрани, маски, рукавички, засоби для дезинфекції рук та поверхонь, а також диспенсери.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок