Міський голова Валерій Баранов зустрівся з представниками Асоціації турецьких бізнесменів

По матеріалам пресс-службы исполкома
16.02.2021 · 08:29 · переглядів - 1517

Про можливість співпраці в туристичній сфері, створення індустріального парку та інші напрямки діяльності обговорювалось під час робочої зустрічі міського голови Валерія Баранова з представниками Асоціації турецьких бізнесменів, які приїхали сьогодні з ознайомчим візитом до Бердянська.

Міський голова Валерій Баранов зустрівся з представниками Асоціації турецьких бізнесменів

Як відзначили гості, метою їх першого візиту є знайомство з керівництвом міста та огляд можливих територій для створення індустріального парку.

Наразі турецькою стороною планується створення 20 індустріальних парків в Україні і йде відбір міст, де вони можуть бути розміщені. Міський голова розповів про туристичний та оздоровчий потенціал Бердянська, про зацікавленість міської влади в створенні нових безпечних для екології промислових підприємств та появі нових робочих місць. Також запропонував для ознайомлення ідею створення Парку відпочинку на території курорту площею 100 га. Представникам делегації було запропоновано оглянути території для створення індустріального парку (22 га колишнього заводу Прилив), познайомитись з містом. Було досягнуто домовленості, що після вивчення пропозицій за кілька днів відбудеться обговорення можливості подальшого співробітництва.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок