Три бердянця за два дні скинули шахраям передплат на 16500 грн.

По матеріалам пресс-службы полиции
16.02.2021 · 12:07 · переглядів - 2035

Обережно шахраї! Будьте пильними та ознайомтеся з шахрайськими схемами у які нещодавно потрапили мешканці Бердянська


Так, 13 лютого до Бердянського районного відділу поліції надійшла заява від місцевого чоловіка 1959 року народження, який повідомив, що на одному з Інтернет сайтів знайшов оголошення про продаж автомобіля "ВАЗ 21099". Після розмови по мобільному телефону із продавцем, чоловік на рахунок шахрая перерахував 12400 гривень в якості передплати за купівлю авто. Після цього продавець на зв'язок не виходить.

Цього ж дня до Бердянського РВП надійшла заява від місцевої жінки 1981 року народження, яка повідомила про те, що на відомому Інтернет сайті знайшла оголошення про продаж дитячої коляски. Після телефонної розмови з продавцем жінка на рахунок невідомої особи перерахувала 3400 гривень за купівлю дитячої коляски.
Крім того, 14 лютого до Бердянського РВП надійшло повідомлення від жінки 1980 року народження, яка пояснила, що на сайті оголошень вона розмістила інформацію про продаж свого мобільного телефону. З нею зв’язався невідомий, який виявив бажання купити її товар та попрохав оформити оплату та доставку через сайт. Після того, як заявниця вказала свою банківську картку, з її рахунку було знято 1700 гривень.

Цього ж дня, до Бердянського РВП надійшло повідомлення від місцевої жінки 1962 року народження, яка так само, як і інші потерпілі на Інтернет сайті знайшла оголошення про продаж шафи. Зв’язавшись із продавцем за вказаним на сайті телефоном, жінка на його рахунок перерахувала 700 гривень за товар, який так і не отримала.

В усіх випадках після перерахування коштів правопорушники на зв'язок із потерпілими не виходили.

Поліцейські закликають громадян бути пильними та не укладати дистанційні угоди з незнайомцями.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок