Повернення пільг в громадському транспорті. В. Баранов взяв тиждень, щоб розібратись з питанням

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.02.2021 · 15:24 · переглядів - 1648

В Бердянську приватні перевізники з подачі міської влади продовжують обмежувати пільговиків у праві використання 50-відсоткової знижки на проїзд в громадському транспорті. Міський голова Валерій Баранов пообіцяв наступного вівторка розповісти, яке бачення міської влади з даного питання.


Нагадаємо, на період карантину в Бердянську обмежили пенсіонерів та інвалідів ІІІ групи в користуванні гарантованими законом знижками на проїзд в міському транспорті. Найцікавіше, що прямої заборони виконавчий комітет не вводив. Натомість, скориставшись можливістю, яку надав законодавець, в період з 10:00 — до 14:00 громадський транспорт працює в звичайному режимі, у весь інший час — в режимі експрес, де надання пільг не передбачено.

Дану проблему, відверто ігнорували представники попередньої влади. На початку року існуючу несправедливість редакція “Бердянськ 24” озвучила вже міському голові Валерію Баранову, який в період передвиборчої кампанії був добре поінформований з даного приводу самими містянами. Півтора місяці тому новий мер пообіцяв розібратись з даним питанням. Сьогодні, під час прес-конференції, ми знову озвучили проблему. Валерій Баранов заявив, що впродовж тижня проаналізує вивчить дану проблему.

В цілому ж, Валерій Баранов зазначив, що питання пільгового проїзду в Бердянську може бути вирішено тільки введенням “картки бердянця”. Досвід інших міст України вже, начебто, вивчається.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок