Депутат І. Братеньков ініціює звернення до Кабміну для будівництва окремої будівлі для МРЕВ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.02.2021 · 09:25 · переглядів - 2079

На засіданні депутатської комісії з регуляторної політики, її голова Іван Братеньков ініціював розробку проекту звернення до Кабінету міністрів з приводу виділення коштів для будівництва окремого приміщення для МРЕВ.

Депутат І. Братеньков ініціює звернення до Кабміну для будівництва окремої будівлі для МРЕВ

За словами депутата до нього звертались пересічні мешканці, колишні і нинішні співробітники закладу, підкреслюючи, що назріла необхідність зміни місця дислокації МРЕВ. Також Іван Братеньков наголосив, що у розпорядженні МРЕВ є земельна ділянка по Мелітопольської у шоссе, яку виділяли ще в VI каденції депутатського корпусу.

Профільним службам мерії депутати доручили проаналізувати питання, щодо наявності земельної ділянки для розміщення МРЕВ і розглянути можливість розробки звернення до Кабміну, щодо виділення коштів для будівництва нового приміщення.

Згідно розпорядження Голови Запорізької ОДА від 13.09.2017р. земельну ділянку площею 1,3 га по вул. Промисловій на перехресті з Мелітопольським шосе передано в постійне користування сервісному центру МВС в Запорізькій області для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок