В Бердянську за три доби виявили п'ятьох водіїв у стані сп’яніння

По матеріалам пресс-службы полиции
18.02.2021 · 13:20 · переглядів - 2936

16 лютого о 10:30 під час патрулювання міста співробітниками відділу реагування патрульної поліції Бердянського РВП ГУНП в Запорізькій області на вулиці Володимира Довганюка було зупинено автомобіль «Great Wall», 44-річний водій якого мав ознаки наркотичного сп’яніння.


Цього ж дня близько 19 години поліцейськими по вулиці Волонтерів було виявлено автомобіль під керуванням чоловіка 1981 року народження, який мав всі ознаки наркотичного сп’яніння та від проходження медичного огляду відмовився.

17 лютого після опівночі продовжуючи патрулювання по Мелітопольському шосе поліцейські відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «ВАЗ», 33-річний водій якого згідно висновку медичного обстеження перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Приблизно через годину в селищі міського типу Андріївка Бердянського району поліцейськими було зупинено автомобіль «ЗАЗ», 42-річний водій якого також перебував в алкогольному сп’янінні.

Ввечері 17 лютого патрулюючи місто на перехресті проспекту Східного та вулиці Штурманської поліцейські зупинили авто «ВАЗ» під керуванням чоловіка 1967 року народження, який порушив Правила дорожнього руху. Під час складання адміністративних матеріалів у водія були виявлені ознаки наркотичного сп'яніння. У зв’язку з цим правопорушника доставили до медичного закладу, де факт вживання наркотичних речовин підтвердили довідкою.

За вказаними фактами зібрані матеріали, відносно правопорушників складені адміністративні протоколи за порушення Правил дорожнього руху та за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, з позбавленням права керування всіма видами плавучих засобів на строк від одного до трьох років.

Поліцейські закликають водіїв бути відповідальними та не допускати випадків керування транспортними засобами у стані сп'яніння




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок