Бердянцям надаватимуть матеріальну допомогу з бюджету міста за встановлення газових лічильників

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.02.2021 · 15:49 · переглядів - 1962

Ініціативу секретаря міської ради Олександра Свідло підтримала комісія з питань планування бюджету. В 2021-му році з бюджету Бердянська спрямують 1,5 млн гривень на матеріальну допомогу соціально незахищеним верствам населення за встановлення газових лічильників.


Представляючи проект рішення секретар міської ради Олександр Свідло повідомив, що разом з УПСЗН до Запоріжгазу направляли запит з приводу плану проведення робіт по обладнанню помешкань бердянців індивідуальними приборами обліку. Згідно отриманої відповіді кошти на такий вид робіт на 2021-й рік не передбачено.

Отримати грошову компенсацію з міського бюджету мешканці зможуть, якщо відносяться до пільгових категорій населення, визначених чинним законодавством України за умови встановлення газового лічильника в 2021-му році.

За словами Олександра Свідло, за попереднім моніторингом, вже 210 осіб можуть претендувати на даний вид матеріальної допомоги. Максимальний розмір допомоги – 5000 грн.

Процедурно 1,5 млн гривень направляються на УПСЗН для надання матеріальної допомоги мешканцям міста. Загальний обсяг цієї програми 3,5 млн. Тобто, з цих коштів на матеріальну допомогу на лікування чи інші потреби людей, які опинились у скрутних життєвих обставинах, залишається 2 мільйони гривень.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок