У Бердянську поліцейські викрили злодія дачного будинку

По матеріалам пресс-службы полиции
20.02.2021 · 17:41 · переглядів - 4203

Наразі 38-річному місцевому мешканцю загрожує покарання, пов’язане з позбавленням волі. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

У Бердянську поліцейські викрили злодія дачного будинку

18 лютого близько 19 години до Бердянського районного відділу поліції надійшло повідомлення від охоронця дачного кооперативу в місті Бердянськ про те, що невідомий чоловік щойно проник до одного із дачних будиночків. За повідомленням про злочин негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники відділу реагування патрульної поліції.

На місці події поліцейські встановили, що зловмисник шляхом пошкодження вікна проник до дачного будинку з метою скоєння крадіжки майна. Правопорушник був виявлений на місці події. Ним виявився раніше судимий за незаконний обіг наркотичних засобів місцевий мешканець 1982 року народження.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок