В Бердянську поліцейські припинили роботу грального закладу по проспекту Праці

По матеріалам пресс-службы полиции
22.02.2021 · 16:37 · переглядів - 3448

На Запоріжжі за дві доби поліцейські припинили роботу двох гральних закладів. За обома фактами відкриті кримінальні провадження. Встановлюються організатори незаконного бізнесу. Тривають слідчі дії.

В Бердянську поліцейські припинили роботу грального закладу по проспекту Праці

20 лютого о 10:20 до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на проспекті Праці у місті Бердянськ працює заклад з надання послуг у сфері грального бізнесу. Викрили діяльність ігрового залу співробітники відділу реагування патрульної поліції спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області.

В ході огляду приміщення слідчі виявили 12 комп’ютерних системних блоків та чорнові записи. На момент візиту правоохоронців апарати були ввімкнені та готові до обслуговування клієнтів. Все обладнання вилучене та буде спрямоване на експертне дослідження.

21 лютого близько 15 години співробітники Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області, під час відпрацювання оперативної інформації, на першому поверсі одного з будинків на вулиці Героїв України у місті Мелітополі, виявили нелегальний ігровий заклад.

З метою встановлення всіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група управління поліції. Правоохоронці встановили, що ігровий зал працював в умовах конспірації. В ході огляду приміщення слідчі вилучили дев’ять комп’ютерних системних блоків, грошові кошти та чорнові записи.

Під час візиту працівників поліції у гральній залі знаходились жінка-адміністратор та двоє відвідувачів.

Наразі поліцейські вирішують питання щодо притягнення їх до адміністративної відповідальності за ст. 181 (Азартні ігри, ворожіння в громадських місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За обома фактами слідчими відкрито кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю строком на один рік. Тривають заходи зі встановлення осіб, причетних до функціонування незаконного грального бізнесу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок