"Влітку відключати на ремонт курортні мікрорайони не будуть" - керівник БМРЕМу Віктор Аніканов

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.02.2021 · 12:39 · переглядів - 1065

На засіданні Депутатського дня керівник БМРЕМу Віктор Аніканов детально охарактеризував плани підприємства з ремонту та модернізації електричних мереж міста в 2021-му році.

"Влітку відключати на ремонт курортні мікрорайони не будуть" - керівник БМРЕМу Віктор Аніканов

До початку курортного сезону адміністрація БМРЕМу планує провести і завершити реконструкції електромереж в курортних мікрорайонах міста. В такий спосіб енергетики прагнуть уникнути планових відключень влітку.

Впродовж року планується капітально відремонтувати 60 ТП, на заміну мереж електропостачання буде спрямовано 11 млн. На трьох розподільчих станціях буде проведено повну заміну обладнання. Крім того, підприємством отримано 15 нових трансформаторів, ще 25 мають надійти впродовж року.

Також в планах підприємства автоматизація системи, щоб при аваріях і відключеннях на пульті управління відображалось місце поломки, що дозволить набагато оперативніше реагувати на аварії.

Обслуговування громадян також планується реорганізувати — керівник БМРЕМу обіцяє, що більше не доведеться абонентам у вирішенні того чи іншого питання мандрувати кабінетами — в єдиному вікні прийматимуть звернення громадян і там же надаватимуть відповідь.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок