Кадрова політика мера: кого збирається звільнити міський голова?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.02.2021 · 13:17 · переглядів - 3471

На засіданні Дня депутата міський голова Валерій Баранов заявив, що йому 39 днів не давали звільнити Олександра Македонського. Редакція “Бердянськ 24” уточнила у мера, чи є ще посадовці, яких міський очільник прагне звільнити, але йому не дають?

Кадрова політика мера: кого збирається звільнити міський голова?

Валерій Баранов зазначив, що таких ситуацій більше немає. Натомість він змушений працювати з окремими керівниками, яких йому нав'язали. Але в той же час у очільника міста вже немає проблем з комунальними підприємствами і він готовий працювати з діючими керівниками, якщо вони продемонструють успішні результати. Нагадаємо, що раніше, до набуття повноважень міського голови, Валерій Баранов з даного питання висловлювався куди більш радикально.

З приводу кадрових перестановок міський голова відзначив, що його не влаштовують нинішні начальники адміністративного відділу — Геннадій Панченко та відділу молоді і спорту — Вадим Шумілов.

Баранов Валерий

У мене є проблема — я не можу звільнити керівника адміністративного відділу. Він не розуміє поставлені задачі і не може їх виконати. Йому запропонували написати заяву за власним бажанням, але він не звільняється і продовжує ходити на роботу. Керує там, фактично, Кравченко. Я не знаю, як можна працювати, якщо з тобою не хочуть працювати, - заявив Валерій Баранов.

З приводу нинішнього керівника відділу молоді і спорту міський голова повідомив, що сьогодні особисто зустрічатиметься з Вадимом Шуміловим.

Щодо інших фахівців Валерій Баранов відзначив, що деякі проблеми є, але міський голова намагатиметься організувати роботу таким чином, щоб люди працювали ефективно.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок