Нові тарифи Центрального ринку. Торгівці закликали владу розібратись з калькуляцією тарифів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.02.2021 · 14:51 · переглядів - 1507

Перед початком чергової сесії міської ради представники двох груп підприємців, які працюють в різних частинах, підпорядкованих Центральному ринку, після оприлюдненого повідомлення про підвищення тарифів, звернулись до представників влади із закликом розібратись з калькуляцією тарифів та дозволити їм працювати на вже звичних місцях.

Нові тарифи Центрального ринку. Торгівці закликали владу розібратись з калькуляцією тарифів

Перша група представників торгівців Центрального ринку звернулась до міської влади з проханням не забороняти працювати їм в районі пам’ятника «Квітка відродження». На свою користь люди навели декілька аргументів: вказана територія є доступною для всіх категорій населення. Також підприємці заявляють, що сплачують найвищий тариф на ринку лише за право розміститись на цій території. Люди закликали владу дати їм можливість спокійно працювати.

У своїй відповіді керівник Центрального ринку Богдан Сушко заявив, що в даному місці не оголошується ярмарка через ігнорування звернень адміністрації ЦР до керівництва міста.

Міський голова Валерій Баранов зазначив, що міська влада прагне залишити в минулому практику проведення ярмарків на зелених зонах та на узбіччях доріг. Натомість для торгівців мають бути створені гідні умови для роботи і при цьому ціну за одне торговельне місце має бути знижено.

Група інших підприємців, торговельні ролети яких розміщуються за будівлею казначейської служби, розкритикували рішення адміністрації ринку збільшити тариф. За їх словами ринок не надає жодних послуг, окрім невеличкої земельної ділянки, за які необхідно сплачувати високу ціну. На користь озвученої позиції підприємці заявляють про відсутність електроенергії, опалення і, навіть, туалету.

З приводу обидвох озвучених заяв міський голова Валерій Баранов дав доручення своєму заступнику Юрію Мухі детально розібратись з озвученими проблемами і в п’ятницю провести нараду з зацікавленими сторонами.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок