Офіційно про вчорашні "замінування" в Бердянську

По матеріалам пресс-службы полиции
05.03.2021 · 08:29 · переглядів - 5352

4 березня об 11:10 до Бердянського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Бердянськ біля одного із офісів «ПриватБанк» та торгівельного центру «Амстор» в сміттєвих баках закладені вибухові пристрої.

Офіційно про вчорашні "замінування" в Бердянську

На відпрацювання цього виклику було орієнтовано весь особовий склад Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області. На обстеження безпеки направлені слідчо-оперативна група відділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, наряди Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці оперативно оточили ТЦ «Амстор» та всі відділення «ПриватБанк», що розташовані на території міста. Близько 300 осіб було евакуйовано. Впродовж п’яти годин працівниками вибухотехнічного управління ГУНП в Запорізькій області були обстежені всі об’єкти, вибухонебезпечних пристроїв виявлено не було. Установи продовжили роботу в штатному режимі.

За даним фактом слідчим відкрито досудове розслідування ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок