Співпраця з ОТГ - допомога у реаліях сьогодення

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
10.03.2021 · 13:43 · переглядів - 463

Співпраця служби зайнятості з об’єднаними територіальними громадами не обмежується лише наданням послуг мешканцям громад у приміщеннях центру зайнятості.

Співпраця з ОТГ - допомога у реаліях сьогодення

Зокрема, здійснюються виїзди безпосередньо на території об’єднаних територіальних громад, які допомагають зробити послуги максимально доступними, наближеними до мешканців ОТГ та такими, що відповідають сучасному ритму і формам співпраці з роботодавцями та іншими клієнтами служби зайнятості.

Нещодавно директор Бердянського міськрайонного центру зайнятості Романова Олена Михайлівна та провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Денисова Ганна Олексіївна здійснили виїзд до Осипенківської об’єднаної територіальної громади, де відбулася робоча зустріч з новим очільником громади Агейкиним Олегом Володимировичем.

Під час діалогу обговорювалися нові можливості та напрями роботи з клієнтами служби зайнятості. Крім того, мова йшла й про організацію громадських робіт на території ОТГ, які мають соціальну спрямованість та можуть стати реальною підтримкою для шукачів роботи. Учасники заходу обговорили можливості центрів професійно-технічної освіти служби зайнятості у підготовці висококваліфікованих кадрів для потреб ринку праці.

Одним із актуальних питань, які обговорювались під час зустрічі, стало питання легалізації зайнятості населення ОТГ. Було відзначено, що саме легалізація робочих місць та підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям для поліпшення добробуту населення.

Головне завдання фахівців служби зайнятості: забезпечення безробітних мешканців достойною роботою із гідною заробітною платою, а кожного роботодавця – кваліфікованими фахівцями, які працюють на розвиток та розбудову своєї місцевості. Саме для цього і проводяться заходи різних форматів, у т.ч. виїзні. Тож, на завершення зустрічі, учасниками заходу було визначені подальші шляхи співпраці служби зайнятості з об’єднаною територіальною громадою.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок