В Бердянську звільнений співробітник будівельного магазина облив бензином кабінет начальника

По матеріалам пресс-службы полиции
11.03.2021 · 21:05 · переглядів - 7971

9 березня до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області звернувся 55-річний керуючий будівельного магазину в місті Бердянськ, який повідомив про те, що колишній співробітник прийшов до магазину та облив невідомою речовиною кабінет.


На місце події негайно прибув наряд відділу реагування патрульної поліції Бердянського РВП та слідчо-оперативна група. Правоохоронцям заявник розповів своє припущення, що речовина імовірно є бензином і чоловік таким чином намагався вчинити підпал. Під час відпрацювання прилеглої до магазину території поліцейськими був виявлений правопорушник. Ним виявився місцевий чоловік 1983 року народження, колишній працівник магазину.

Правопорушник пояснив, що своїми діями хотів налякати керівника магазину у зв’язку із конфліктом щодо звільнення з роботи. В ході огляду місця події вилучені речові докази, які направлені на експертне дослідження. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Після отримання висновків експертних досліджень буде вирішено питання про повідомлення фігуранту про підозру.

Досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок