Чому Бердянськ - це місто для людей і птахів?

По матеріалам Антикафе
12.03.2021 · 12:21 · переглядів - 1261

20 березня запрошуємо на презентацію-виставку дослідження Бердянська та архітектурної концепції "7 небо", над якими з серпня 2020 року працювала команда в межах проекту “Конструкції Взаємодії”.

Чому Бердянськ - це місто для людей і птахів?

Під час події побачите доопрацьований проєкт, потрапите на авторську екскурсію та можна буде прийняти участь у воркшопі зі створення будиночків для птахів! Готуйте ваші питання по проєкту!

Через карантинні обмеження ми не будемо збирати всіх одночасно, а проведемо три авторських екскурсії виставкою – кожну для 15 осіб, тож обирайте зручний час у реєстраційній формі і ми сконтактуємо з вами для підтвердження вашої участі:

Дітям від 6 до 18 років пропонуємо взяти участь у воркшопі зі створення будиночків для птахів (до 10 дітей в групі). Адже і наш проєкт – для людей і птахів. Щоб записатись, оберіть найбільш зручний для вас час в анкеті: 

Участь безкоштовна.

Крім того, під час події всі охочі зможуть взятися за розфарбовування розмальовок, а також прикрасити свій одяг рослинами Бердянська за допомогою шовкодруку – це буде дуже цікаво і красиво (якщо не хочете на власному одязі, можна придбати одну з футболок, які ми візьмемо з собою).

  • 12:00 - 17:00
  • ДК "Нафтохімік", вул. Я. Мудрого, 4 та “7 небо”, вул. Шаумяна, 1
  • Вхід вільний
  • З 21 по 30 березня 2021 виставку можна буде відвідати в художньому музеї ім. І. Бродського (вул. Центральна, 29), 9:00 - 17:00

“Конструкції Взаємодії” – освітньо-дослідницький проєкт програми “Код міста” з вивчення та розвитку міського простору і створення людино-орієнтованих архітектурних форм. У фокусі – партисипативна робота з локальними спільнотами Бердянська, Херсона та Житомира. В основі методу – просторове дослідження, інтерв’ювання мешканців та аналіз відкритих даних міста.

Проєкт “Конструкції взаємодії” складався з 4 етапів:

  • І. Міждисциплінарна школа “Конструкції взаємодії”, що відбулася протягом 28 вересня – 4 жовтня на заводі “Електровимірювач” у м. Житомир. Під час неї учасники/-ці підготувалися до дослідження, окреслили його план та стратегію реалізації;
  • ІІ. Дослідження, що відбувались у трьох містах преєкту, в тому числі у Бердянську з 6 по 12 листопада.
  • ІІІ. Онлайн-інтенсив по роботі з відкритими даними (19-23 листопада 2020);
  • IV. Проектування публічних просторів на основі зібраних даних. Презентація опрацьованих результатів (листопад 2020 – березень 2021).

Проєкт у Бердянську створено у партнерстві програми «Код Міста», urban curators, антикафе «Час Є», науково-мистецької платформи «Острів», дизайн-студії Formografia, медіа журналістики даних 

Реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок