Російські окупанти на Донбасі минулої доби 13 разів зривали «тишу», поранений боєць ЗСУ

По матеріалам Укрінформ
15.03.2021 · 09:10 · переглядів - 113

Протягом минулої доби, 14 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню


Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на зведення пресцентру штабу ООС, передає Укрінформ.

 - В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поруч населеного пункту Південне, противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Збройних Сил України отримав кульове поранення, - йдеться у повідомленні.

Біля Катеринівки, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Луганське ворог вів обстріл позицій українських військових з великокаліберних кулеметів, а біля селища Троїцьке – ще й з автоматичних станкових та протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», збройні формування РФ відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля селища Лебединське. Поблизу населених пунктів Опитне та Авдіївка, противник здійснив обстріл у бік українських позицій, застосувавши підствольні гранатомети, а поблизу Пісків –  ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Окрім цього, в районі населеного пункту Гнутове окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Від початку поточної доби, 15 березня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок