Бердянці відзначили День гідності

Бердянськ 24
22.11.2014 · 12:30 · переглядів - 2648

Рік тому журналіст і вже нардеп Мустафа Найєм звичайним постом у facebook.com, як виявилося, запустив механізм визволення України від бандитського режиму. 21 листопада наказом Президента тепер вважається Днем Гідності.

Бердянці відзначили День гідності

Свої герої знайшлися і в Бердянську. Спочатку небагато, але згодом їх ставало все більше. На щастя, безпосередньо Бердянськ жахливі події поки що обішли стороною. В першу чергу завдяки цим простим людям, які за пасивності місцевих посадовців та депутатів змогли вберегти місто від сепаратистських проявів і закріпити в свідомості інших, що «Бердянськ –це Україна» і по-іншому бути просто не може.

Вчора ввечері біля сотні патріотів зібралися на площі Першої Бердянської ради. Присутні підбили своєрідний підсумок року, що минув, згадали початок визвольного руху в Бердянську, обговорили свої подальші плани.

Військові дії, які досі тривають в Україні, забрали життя чотирьох бердянців. Більше сотні наших земляків і зараз захищають державу від зовнішнього та внутрішнього ворога. Їм особлива шана…

Слава Україні!




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок