Вітаємо з новорічними святами!

Бердянськ 24
31.12.2014 · 13:29 · переглядів - 1836

Шановні наші читачі, міський інформаційний Інтернет-портал «Бердянськ 24» вітає вас з новорічними святами!

Вітаємо з новорічними святами!

Швидко минув 2014 рік й лишив по собі багато змін. Новий Президент, новий склад Верховної Ради, нові законопроекти, нові цінності. Здається, наша країна обрала правильний курс. Всі ми із великими сподіваннями чекаємо наступний 2015 рік. Можливо, чимось доведеться й пожертвувати, від чогось відмовитись, але все це заради урегулювання складного становища в державі. Ми – сильні, непереможні, працьовиті! Тому рік Кози (Вівці) проведемо плідно та корисно!

Бажаємо вам бути чемними та чесними. Ніколи не засмучуйтесь, допомагайте близьким та будьте оптимістами. Адже лише маленький жевріючий вогник в серці і є тим самим двигуном по життю. Солдатам, які зараз в лютий мороз знаходяться на передовій, ми бажаємо перемоги! Наш портал регулярно інформує читачів про стан на Сході країни. Тому від усього серця бажаємо миру та спокою!

Новий рік – рік ще більших змін та переворотів. Наша редакція бажає сил вам та натхнення! Наступного року чекайте від нас ще більше пікантної інформації та цікавих матеріалів!

Ваш інформаційний Інтернет-портал «Бердянськ 24».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 травень, п'ятниця 2024
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок