Алкогольні пристрасті: чоловік напідпитку заявив в поліцію про насилля з боку дружини

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.11.2021 · 16:45 · переглядів - 2288

Наряд поліції, який приїхав за місцем виклику встановив, що повідомлення було хибним, а заявник перебував під дією алкоголю


5 епізодів щодо неправдивих викликів поліції розглянули сьогодні на засіданні адміністративної комісії. Так, в одному з випадків чоловік викликав правоохоронців з повідомленням про насилля з боку дружини. Поліцейські встановили, що «потерпілий» перебував в неадекватному стані через алкогольне сп’яніння, у зв’язку з чим було складено протокол. За роз’ясненням представника Бердянського відділку поліції дане подружжя не вперше «бавиться» хибними викликами, до цього з аналогічними повідомленнями до поліціянтів зверталась дружина. Своєрідна відповідь чоловіка коштувала йому 850 гривень штрафних санкцій.

Іншій епізод більш кумедний. Жінка о 1-й годині ночі повідомила про напад невідомого, який, начеб то, поцупив мобільний телефон. Наряд поліції встановив, що жінка перебувала в стані алкогольного сп’яніння і навіть не виходила з дому. «Вкрадений» телефон лежав поряд із заявницею. Не виключено, що з нього ж жінка і викликала правоохоронців. В результаті штраф – 850 гривень.

Мешканець Нововасилівки звернувся за допомогою поліцейських, щоб не дозволити сину-підлітку без його дозволу поїхати в Київ. Невірно складений протокол дозволив уникнути правопорушнику грошового покарання.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок