Бердянськ представили на міжнародному туристичному форумі

По матеріалам BLTO
12.10.2021 · 12:46 · переглядів - 4857

Делегація з представників Бердянської локальної туристичної організації та Сектору туризму Бердянської міськради взяли участь в Першому міжнародному форумі НТО та ДМО.

Бердянськ представили на міжнародному туристичному форумі

Форум пройшов 5 жовтня в Києві в межах 27-го міжнародного туристичного салону «Україна» UITM. Організували форум Національна туристична організація України в партнерстві з Premier Expo за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

У міжнародній панельної дискусії Форуму взяли участь Надзвичайні посли і представники НТО і ДМО з 10 країн: Аргентини, Грузії (Аджарія), Єгипту, Кіпру, Італії, Іспанії (Валенсія), Південно-Африканської Республіки, Угорщини, України та Хорватії.

У національній панелі представили свої досягнення Регіональні та Локальні ДМО і туристичні адміністрації з Вінниці, Чернігова, Херсона, Мелітополя, Бердянська.

Під час обговорення відмітили, що Бердянськ та Мелітополь є першими містами в Україні, де були створені локальні туристичні організації. Подібні організації діють у багатьох країнах з розвинутими туристичними напрямками, однак для України ці проєкти є пілотними і вже позитивно себе зарекомендували. Тож, інші регіони зацікавилися досвідом Бердянської ЛТО та планують також створити подібні організації.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок