Бердянські поліцейські знайшли наркотики у підозрілого пішохода

По матеріалам пресс-службы полиции
07.10.2021 · 15:42 · переглядів - 8528

6 жовтня під час патрулювання міста близько 20:30 години по бульвару Шевченка співробітниками відділу реагування патрульної поліції Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області був помічений чоловік, який поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі із поліцейськими.

Бердянські поліцейські знайшли наркотики у підозрілого пішохода

Під час поверхневої перевірки у місцевого чоловіка 1997 року народження було виявлено згорнуту 20-ти гривневу купюру у якій знаходилась суха подрібнена речовина рослинного походження із специфічним запахом. Зі слів чоловіка – наркотичний засіб «марихуана». На місце події негайно було викликано слідчо-оперативну групу відділу поліції для вилучення забороненої в обігу речовини.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучена речовина направлена на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУНП в Запорізькій області. За даним фактом досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок