Бердянськими поліцейськими встановлено особу, яка скоїла грабіж

По матеріалам Бердянського райвідділу Нацполіції
08.12.2021 · 15:18 · переглядів - 3766

Слідчим Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні відкритому за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України


Встановлено, що 5 грудня близько 22 години до Бердянського районного відділу поліції звернулась 43-річна мешканка Бердянська, яка повідомила про те, що біля одного з багатоповерхових будинків по вул. Морській до неї підійшов невідомий, штовхнув та зірвав з шиї та вух коштовні ювелірні прикраси.

Негайно після повідомлення про злочин співробітники Бердянського РВП розпочали комплекс слідчо-пошукових заходів. Менше ніж за добу працівники відділу кримінальної поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий чоловік 1980 року народження. Речові докази вилучені та повернуті потерпілій.

Наразі вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. За скоєне грабіжнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
вчора, 10 травень, п'ятниця 2024
9 травень, четвер 2024
8 травень, середа 2024
7 травень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок