Бердянці скаржаться на якість хліба

По матеріалам Бердяньск сьогодні
15.02.2023 · 12:40 · переглядів - 2069

З приходом у Бердянськ окупантів хлібобулочні вироби, як пишуть, бердянці, у місті вже не ті, що були до війни.

Бердянці скаржаться на якість хліба

У хлібокомбінаті ми вже давно перестали брати хліб після того, як кілька разів купили і довелося його викинути через сильний запах якоїсь хімії. Таке відчуття, що бензином чи кремом для взуття якимось від нього разить, їсти неможливо, - пише мешканка Бердянська.

Нещодавно була скандальна історія і в одного з приватних підприємців, які випускають хліб. Люди, які звикли купувати хліб «Карельський», були шоковані його дивним смаком та кольором.

Хліб виявився, ніби з глини виготовлений. Як сказала наша бабуся: Це ж не хліб, це замазка якась! – поділився мешканець міста.

Як розповів продавець в одній із торгових точок, справді, на цей хліб було дуже багато скарг від покупців, а вся справа в тому, що закінчилися запаси української сировини, і пекарі ніяк не могли пристосуватися до російської, у якої зовсім не та якість.

І взагалі люди часто згадують про те, що якість хліба відчутно погіршилася, особливо з темного борошна, у нього інший смак, цей хліб не перетворюється на сухарі, а пропадає, стаючи в'язким зсередини.

Борошно в Бердянську зараз теж, зважаючи на все, російське. Окупанти самі повідомили у своїх тг-каналах, що це борошно було завезене в місто по лінії МНС, і 50 тонн цього борошна було відвантажено для хлібопекарень Чернігівської, Осипенківської та Приморської громад, де з нього збираються пекти соціальний хліб.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок