Боєць 14-ої ОМБР бердянець Віктор Задорожний створив канал «Літуни». Радимо підписатися

Бердянськ 24
26.12.2023 · 10:43 · переглядів - 943

Військові історії, побут захисників, скиди, збори і багато іншого контенту, доступного користувачам Telegram та Instagram.

Боєць 14-ої ОМБР бердянець Віктор Задорожний створив канал «Літуни». Радимо підписатися
У кожного свій святковий вайб. Хлопці, дякуємо! Джерего: ТГ "Літуни"

«Літуни» - зовсім свіжий канал, але із його наповненням бердянці вже могли бути знайомі. Зокрема, ось таку «антидронову» молитву, знайдену нашими земляками в речах «похорошевших» окупантів, ми останніми днями бачили на сторінках багатьох знайомих.

Спойлер: Молитва окупантам не особливо допомогла 

Як з’ясував «Бердянськ 24», створення каналу – ініціатива Віктора Задорожного з позивним «Гітарист», з яким не так давно ми випускали відео «Не знаю жодного бердянця, який би безпосередньо не хотів брати участь у звільнені міста».

У нас накопичилось є чимало фото і відео з побуту, військових операцій, діяльності 14-ої ОМБР. Вирішили ділитися контентом. Обіцяю, що буде цікаво. До речі, зараз в підрозділи знаходиться одразу кілька бердянців. Вони дуже якісно працюють. Тому, сподіваюсь, земляки слідкуватимуть за нашої історією боротьби за свободу України.

Періодично з’являтимуться оголошення про збори. Хто має змогу – будь-ласка, по можливості беріть в них участь. Це буде наш спільний внесок у перемогу над агресором.

Зараз наш рідний Бердянськ в окупації. Але будьте певні: темні сили – то не назавжди. Ми обов’язково зустрінимося в нашому місті, - розповів Віктор Задорожний.

Отож, підпишіться.

Посилання на «Літунів» в Telegram - https://t.me/lituny14ombr/

Посилання на «Літунів» в Instagram - https://www.instagram.com/lituny.ua/?hl=uk.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок